Ольга Гришин-Грищук залишає посаду менеджерки Суспільне Чернівці 

Ольга Гришин-Грищук залишає посаду менеджерки Суспільне Чернівці 

25 сер. 2022

Із 2 вересня менеджерка Чернівецької філії Суспільного Ольга Гришин-Грищук за власним бажанням звільняється  з  посади. Таке її рішення підтримали члени правління Суспільного, проголосувавши 22 серпня. 

Менеджеркою Суспільне Чернівці Ольгу Гришин-Грищук обрали на відкритому конкурсі восени 2018 року та повторно взимку 2021 року.

За час своєї роботи на посаді менеджера, Ольга Гришин-Грищук разом із командою працювала над тим, аби підвищити рівень комфорту та умов праці, реалізувала трансформації в структурі філії, пов’язані зі змінами в мовленні. 

Команда відкрила коворкінг «Простір UA:» для некомерційних заходів, збудувала та обладнала студії для головних проєктів Чернівецької філії Суспільного, створила студію Vision-радіо (з можливістю виходу радійних програм в телеефір). 

Ольга Гришин-Грищук супроводжувала організаційно та юридично виготовлення творчих проєктів «Загадки чернівецьких атлантів», «Бук: маршрут», «Буковинські загадки», «ЗаАрхівоване», «Невідомі Карпати», «Ок, я тобі поясню», «Ок, я тобі поясню: англійська», «Радянський бруталізм», «Цидулки про гуцулів», «Народження», «Свої у Молдові». Частина з них виготовлена через конкурс «Створюй із Суспільним».

«Основною моєю метою було створити якісні та безпечні умови праці, і це, здається, вдалося. Ми зробили ремонти та облаштували нові робочі місця і студії, залучили якісних підрядників на аутсорсі, словом, все щоб колеги могли створювати якісний контент і їх нічого не відволікало. За час моєї роботи ми з продюсером намагались донести цінності Суспільного мовника через зустрічі, живі заходи та звісно через наш контент, бо нам важливо, щоб люди розуміли, як Суспільне використовує кошти платників податків — наших глядачів, слухачів, читачів», — каже Ольга Гришин- Грищук.

Нагадаємо, на Суспільному керівників регіональних філій не призначають, а обирають шляхом відкритого й незалежного конкурсу. Участь у конкурсі можуть узяти всі охочі, що відповідають кваліфікаційним вимогам. Функції адміністративного й творчого управління повністю розподілені, відтак керівник творчого напряму роботи філії — продюсер, а всіма адміністративними та господарськими питаннями керує менеджер.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Суспільний мовник на Буковині це телеканал Суспільне Чернівці та Українське Радіо Буковина, а також діджитал-платформи: