Вони творять пісні війни: історії музикантів у марафоні «Суспільне. Спротив»

Вони творять пісні війни: історії музикантів у марафоні «Суспільне. Спротив»

30 чер. 2022

Щочетверга дивіться у міжрегіональному марафоні «Суспільне. Спротив» інтерв’ю з гуртами, співаками та співачками, які тримають культурний фронт під час повномасштабної війни рф з Україною 一 творять військово-патріотичну музику. Їхні розповіді виходитимуть раз на тиждень у вечірньому блоці марафону, який транслюють щобудня з 17:00 до 21:00 усі регіональні телеканали Суспільного, зокрема і Суспільне Чернівці.

Читайте також: Головне про Крим — щоп’ятниці в марафоні «Суспільне. Спротив»

«Ми запрошуємо ділитися своїми історіями в ефірі Суспільного авторів, чиї пісні стали хітами під час війни. Цілий пласт військово-патріотичної музики допомагає нам проживати те, що відчуваємо зараз. Багато з виконавців дає благодійні конценти, збираючи кошти на потреби наших захисників. Своїм прикладом вони мотивують кожного з нас продовжувати боротьбу і жити далі, тримаючи свій, особистий, фронт. Адже сьогодні всі українці воюють за свій дім 一 кожен як може», 一 каже випускова редакторка вечірнього блоку «Суспільне. Спротив» Ольга Крупник

Телеглядачі вже побачили розмову з гуртом «Patsyki Z Franeka». Цього четверга 一  дивіться інтерв’ю зі співачкою Наталкою Карпою

Онлайн дивитися марафон «Суспільне. Спротив» можна на сайтах регіональних філій, на ютуб-каналі та фесбук-сторінках Суспільного.

Нагадаємо, міжрегіональний марафон «Суспільне. Спротив» виходить щобудня на усіх регіональних телеканалах Суспільного. Телеглядачі марафону дізнаються новини без маніпуляцій і за стандартами журналістики, включення з усіх регіонів України, практичні поради, як виживати та жити під час війни. 

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії.