UA: БУКОВИНА транслював наживо концерт композитора та піаніста Єгора Грушина

UA: БУКОВИНА транслював наживо концерт композитора та піаніста Єгора Грушина

19 бер. 2019

15 березня в залі Чернівецької обласної філармонії виступив український неокласичний композитор і піаніст Єгор Грушин. Чернівецька філія Суспільного за допомогою пересувної телевізійної станції організувала стрім наживо на facebook сторінку мовника. 16 березня телеканал UA: БУКОВИНА показував концерт у записі, а в неділю 17 березня виступ неокласика почули слухачі UA: Українське радіо Буковина.

Команда програми "Тема Дня Культура" 16 березня запросила Єгора Грушина в ефір програми, де ведуча спілкувалась із музикантом про нову класику й музику в кіно.

"Рік тому, коли ми були в Чернівцях, були продані всі квитки. Це був неймовірний концерт  і за емоціями, і за віддачею, і за атмосферою. Учорашній концерт, хоч і не було повного залу, для мене важливіший, ніж минулорічний. Він мені навіть більше сподобався: атмосферою, акустикою та підтримкою людей. Ми завжди орієнтуємося на тих слухачів, які хочуть слухати нашу музику", — розповів Єгор Грушин в ефірі UA: БУКОВИНА.

"Піаніст Єгор Грушин не вперше в Чернівцях виступає з власною програмою. Цього року ми вирішили зробити запис концерту для телебачення та радіо (був в ефірі 17 березня), а також запустили пряму трансляцію на Facebook-сторінку суспільного мовника UA: БУКОВИНА. Те, що Єгор є й композитором творів, які виконує, спростило нам укладання договору на використання авторських прав", — зауважив продюсер Чернівецької філії Суспільного Максим Волошин.