Продюсером Суспільне Буковина залишається Максим Волошин, а менеджеркою — Ольга Гришин-Грищук

Продюсером Суспільне Буковина залишається Максим Волошин, а менеджеркою — Ольга Гришин-Грищук

10 гру. 2021

Відомі імена переможців у плановому конкурсі на посади продюсерів та менеджерів філій, який відбувся у жовтні-листопаді. Про це йдеться у протоколі засідання правління Суспільного від 6 грудня.

Переможцем відбору на посаду продюсера Суспільне Буковина став Максим Волошин, на посаді менеджера працюватиме Ольга Гришин-Грищук. Продюсер і менеджерка раніше займали ці посади, з ними підписали новий контракт.

Читайте також: Критичне мислення в українських реаліях — практичний курс від Суспільного та УКУ

«Сьогодні для мене це можливість продовжити розбудову Суспільного мовника у Чернівецькій області. Це виклик, адже наша команда вже демонструє доволі високу планку у дотриманні стандартів та виготовленні контенту на різні медійні платформи. Тому вдячний за довіру та можливість нарощувати наші здобутки», — зазначив Максим Волошин.

«Я вдячна за можливість та довіру продовжувати роботу з Суспільним. Це компанія, побудована на цінностях, що для мене першочергово. Сподіваюсь й надалі вдасться забезпечувати всі необхідні умови для створення якісного інформаційного продукту», — розповіла Ольга Гришин-Грищук.

Продюсер опікуватиметься творчим напрямом. Менеджерка вирішуватиме технічно-господарські питання. Загалом, на плановому конкурсі восени цього року 10 регіонах обрали продюсерів, у 7 — менеджерів філій. Невдовзі відбудеться конкурс на посади продюсерів Суспільне Волинь, Суспільне Житомир, Суспільне Поділля, Суспільне Тернопіль, Суспільне Черкаси

«Конкурси керівників філій дають нам можливість сканувати ринок медіафахівців у регіонах. На жаль, в деяких областях знайти медіаменеджерів вкрай складно, саме тому до наступної хвилі конкурсів ми плануємо широку інформаційну компанію з роз’ясненнями, що означає працювати на Суспільному», — розповіла генеральна продюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей.

Нагадаємо, на Суспільному керівників регіональних філій не призначають, а обирають шляхом відкритого й незалежного конкурсу. Участь у конкурсі можуть узяти всі охочі, що відповідають кваліфікаційним вимогам. Функції адміністративного й творчого управління повністю розподілені, відтак керівник творчого напряму роботи філії — продюсер, а всіма адміністративними та господарськими питаннями керує менеджер.

Конкурс відбувається у два етапи: спочатку департамент кадрового адміністрування Суспільного мовника відбирає претендентів за поданими документами, а далі конкурсна комісія, до якої входять члени та голова правління Суспільного, проводять співбесіди з кандидатами.

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин Буковини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Буковина у фейсбук-мережі, інстаграмі та  Українському радіо Буковина а також онлайн на сайті філії. 

Місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.