«Буковина: 639 днів з Covid-19» – спецефір чернівецьких медіа

«Буковина: 639 днів з Covid-19» – спецефір чернівецьких медіа

30 лис. 2021

2 грудня о 19:15 на телеканалі UA: БУКОВИНА дивіться спецефір про те, як живе   Чернівецька область від початку карантину і до сьогодні. Прямий ефір готують спільно команди Суспільне Буковина, Чернівецького променя та ТВА. У студії працюватимуть журналісти Євгенія Гайфер (Суспільне Буковина), Світлана Снітко (Чернівецький промінь) та Микола Кобилюк (ТВА).

Теми, про які поговоримо в ефірі:

  • ситуація у лікарнях міста та області,
  • карантинні обмеження і їхній вплив на населення, 
  • перебіг вакцинації на Буковині

«Сьогодні ми всі разом перебуваємо у дуже не простій ситуації, яку спричинив вірус COVID-19. Правильним рішенням у цій ситуації є поширення достовірної інформації про захворюваність та процес вакцинації, а також руйнування міфів, які з’являються навколо вакцин. Суспільне Буковина запропонувало об’єднатися місцевим телеканалам задля того, аби створити інформаційний марафон про поширення COVID-19 у Чернівецькій області. До створення спільного етеру долучилися команди ТВА та Чернівецького променя. Отож, вже у цей четвер вмикайте спецефір “Буковина: 639 днів з Covid-19”, який буде транслюватися на телеканалах: UA: БУКОВИНА, Чернівецький промінь та ТВА», розповів продюсер Суспільного мовника Буковини Максим Волошин

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин Буковини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Буковина у фейсбук-мережі, інстаграмі та  Українському радіо Буковина а також онлайн на сайті філії.

Місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.