Суспільне Буковина інформуватиме про вибори та голосування у Кельменцях 

Суспільне Буковина інформуватиме про вибори та голосування у Кельменцях 

28 жов. 2021

Суспільне Буковини готує спецефіри та інформаційний марафон до дня голосування у Кельменцях, де 31 жовтня відбуватимуться вибори селищного голови.

29 жовтня у телепроєкті «Сьогодні. Головне» журналісти Суспільного спілкуватимуться з експертами про кандидатів на посаду голови Кельменців та їхні виборчі програми: наскільки вони реальні для виконання та чи відповідають потребам жителів району. Також про кандидатів та їхні програми можна буде дізнатися з радійного ефіру «Прайм-тайм» на хвилях Українського радіо Буковина 29 жовтня о 17:20. 

31 жовтня 17:20 розпочнеться інформаційний марафон на Українському радіо Буковина та телеканалі UA: БУКОВИНА. Про кількість людей, які прийдуть на вибори, порушення на дільницях, а також дотримання карантинних норм під час голосування розповість журналістка Юлія Трач, яка працюватиме на дільницях в громаді. У студії ж ведучі поспілкуються з представником Комітету виборців Ігорем Баб’юком, а також журналісткою, яка висвітлювала тему виборів у Кельменцях, Христиною Тимофійчук.

«31 жовтня  команда буде стежити за процесом обрання Кельменецького селищного голови Дністровського району Чернівецької області. Зовсім нещодавно Кельменці стали адміністративним центром новоутвореного Дністровського району і тому, від якості виборів та новообраного голови буде залежати розвиток значної частини Чернівецької області. Отож, вмикайте 31 жовтня телеканал UA: БУКОВИНА або Українське радіо Буковина і стежте разом із нами, як тривають вибори. Ми плануємо поспілкуватися з експертами, журналісткою мовника, яка досліджувала позиції кандидатів, дізнаємось від наших кореспондентів з дільниць про хід голосування, явку та про порушення, якщо такі будуть фіксувати», — розповів продюсер Суспільного Буковини Максим Волошин.

Головна редакторка новин Суспільного Буковини Алла Подлєсна розповіла про те, яка команда новинарів висвітлюватиме виборчий процес у Кельменцях: «Напередодні виборів у випусках новин та на діджитал-платформах ми розповідатимемо про причини повторних виборів у громаді, кандидатів, які хочуть очолити її, а також про спроможність цієї територіальної громади й наявні проблеми. Оперативні новини про вибори в громаді у неділю також можна буде читати на сайті Суспільного».

Стежте за нашими новинами на платформах Суспільного Буковини:

Слухати Українське радіо Буковина можна онлайн на сайті та на частотах

  • Чернівці –  91,8 FM;  
  • Новодністровськ – 106, 6 FM
  • Путила – 107,0 FM.

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.