Суспільне Буковини покаже змагання кубку України з мотокросу

Суспільне Буковини покаже змагання кубку України з мотокросу

29 вер. 2021

2 і 3 жовтня команда Суспільного Буковини транслюватиме на усі регіональні телеканали Суспільного мотозмагання, що відбудуться цими вихідними у Чернівцях. 

У суботу з 11:00 до 12:00 мовник покаже змагання 3-го етапу Чемпіонату України з мотоциклетного спорту Флет-Трек. 

«Флет-трек – це кільцеві перегони по рівній, але не асфальтованій поверхні. Це швидка та динамічна дисципліна мотоспорту. Ми готуємося вже вкотре транслювати такого виду перегони, щоб прихильники спортивних видів спорту могли дивитися трансляцію на Суспільному», — розповіла журналістка Суспільного Буковини Олеся Жук.

У неділю, 3-го жовтня, на трасі «Суперкрос» у Чернівцях відбудуться змагання Кубку України з мотокросу. Це традиційні змагання Федерації мотоспорту України, які проводять восени, у яких беруть участь як спортсмени-професіонали, так і аматори та ветерани мотоспорту. Суспільне Буковини транслюватиме фінальні заїзди у всіх змагальних класах з 11:00.

Обидва дні на спортивних локаціях змагань працюватиме пересувна телевізійна станція Суспільного. Онлайн дивитися трансляція можна на регіональних телеканалах

Стежити за новинами Буковини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці  Суспільне Буковина у Фейсбуці та Інстаграмі. Переглядати проєкти Суспільного Буковини можна на сайті філії і ютуб-сторінці. Онлайн трансляція UA: БУКОВИНА та Українське радіо Буковина — за посиланням


Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.