Команда Суспільного Буковини організувала школярам передпоказ проєкту «ОК, я тобі поясню англійську»

Команда Суспільного Буковини організувала школярам передпоказ проєкту «ОК, я тобі поясню англійську»

2 вер. 2021

2 вересня продюсер Суспільного Буковини Максим Волошин та авторка проєкту «Ок, я тобі поясню» Марина Буличева показали школярам молодших класів першу серію нового сезону проєкту «Ок, я тобі поясню англійську».

Читайте також: «Створюй із Суспільним — 2022». Стартує відкритий відбір регіональних телепроєктів

Команда проєкту обрала для передпоказу сільську школу Чернівецької області, аби розповісти про проєкти Суспільного там, звідки приїхати на екскурсію до приміщення Суспільного Буковини не дуже зручно та швидко.

Зауважимо, що невдовзі UA: БУКОВИНА запускає в телеефірі другий сезон проєкту «Ок, я тобі поясню», який відібрали торік на відкритому конкурсі  «Створюй із Суспільним» із назвою «Ок, я тобі поясню англійську». Це дитяча пізнавальна програма, яка входитиме в ефір усіх регіональних мовників Суспільного. Діти, передивляючись відео, зможуть у цікавій формі вивчати слова та вислови англійською. 

«Ми показали наш перший випуск учням початкових класів — дітям, для яких ми і вигадали цей проєкт. Ми побачили їхню реакцію, зацікавлені погляди, і це круто. Хочемо бути корисними, хочемо створити продукт, який будуть дивитись, який радитимуть своїм друзям. Сподіваюсь так воно і буде»,  — зауважила авторка проєкту Марина Буличева.

Про перший сезон програми, яка стартувала на Суспільному торік, детальніше читайте за посиланням: У поміч батькам — на Суспільному Буковини дитяча передача «ОК, я тобі поясню».

Нагадаємо, минулого року на відкритому конкурсі «Створюй із Суспільним» відібрали 68 проєктів: 29 телеглядачі Суспільного побачать до кінця року. Ще 39 проєктів команда Суспільного відібрала у довгий список. 

Зараз триває прийом заявок на відкритий конкурс телепроєктів «Створюй із Суспільним-2022». Ми шукаємо ідеї телевізійних програм про: особливості локального дозвілля; історію регіону; розвиток та навчання представників громад; довкілля: флора та фауна регіону; рівність, доступність, різноманіття та сталий розвиток. Залишилось менше місяця, аби встигнути подати документи: приймаємо їх до 30 вересня.

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин Буковини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці  Суспільне Буковина у Фейсбуці, Інстаграмі та  Українському радіо Буковина а також онлайн на сайті філії.
Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.