Суспільне оголошує нацвідбір на Дитяче Євробачення-2021

Суспільне оголошує нацвідбір на Дитяче Євробачення-2021

30 сер. 2021

У понеділок30 серпня, Суспільний мовник розпочинає прийом заявок на участь у національному відборі на Дитяче Євробачення-2021. Участь можуть взяти діти із власною оригінальною піснею або із запропонованою на вибір Суспільним. Прийом заявок триватиме до 19 вересня.

Читайте також: Суспільне мовлення завершує співпрацю з СТБ та розглядає нові формати проведення нацвідбору Євробачення

Для забезпечення рівних умов участі у національному відборі Суспільне надає можливість учасникам подати відеозапис виконання власної пісні або на вибір:

  • української народної пісні;

На першому етапі всі охочі мають заповнити й подати заявку на сайті нацвідбору junior.eurovision.ua. Участь у нацвідборі можуть взяти  діти від 9 до 14 років.

Серед заявок, які відповідають умовам Положення, буде визначено від 12 до 16 фіналістів. Учасники, які на першому етапі надали відеозапис з виконанням не власної пісні, отримають для фіналу нову оригінальну пісню від Суспільного.

Далі, щоб визначити переможця національного відбору на Дитяче Євробачення-2021, суспільний телеканал UA: КУЛЬТУРА проведе фінал у форматі телевізійного концерту. Долю фіналістів будуть вирішувати професійне журі та глядачі за допомогою онлайн-голосування.

Зазначимо, UA: КУЛЬТУРА оголосив мистецький конкурс на виробництво аудіовізуальних творів для реалізації творчого проєкту «Дитячий пісенний конкурс Євробачення-2021».

Нагадаємо, суспільний телеканал UA: КУЛЬТУРА транслюватиме фінал Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2021, який відбудеться 19 грудня у паризькому концерт-холі La Seine Musicale, розташованому на острові Іль-Сеґен посеред річки Сена.

ПОЛОЖЕННЯ про національний відбір на участь у Дитячому пісенному конкурсі Євробачення-2021