UA: БУКОВИНА транслюватиме наживо змагання за Кубок України із пожежно-прикладного спорту

UA: БУКОВИНА транслюватиме наживо змагання за Кубок України із пожежно-прикладного спорту

26 лип. 2021

29 - 30 липня у Луцьку відбудуться всеукраїнські змагання за Кубок України із пожежно-прикладного спорту. Суспільний мовник Волині — інформаційний партнер події. Змагання транслюватимуть усі регіональні мовники Суспільного, зокрема і UA: БУКОВИНА.

У змаганнях візьмуть участь 16 команд рятувальників  — найкращих за рейтингом серед усіх регіональних підрозділів ДСНС України. Загальна кількість учасників — понад 160 спортсменів.

Організатори та спортсмени розкажуть про навички пожежників, їхню тактичну й фізичну підготовку у студії телерадіопроєкту «РадіоДень» Українського радіо Луцьк та у вечірньому телеефірі «Сьогодні. Головне». На телеканалі UA: ВОЛИНЬ та ютуб-каналі мовника відбудеться пряма трансляція змагань. 29 липня стежити за перебігом змагань можна буде із 15:00 до 16:3030 липня змагання транслюватимуть з 9:00 до 11:00. Крім того, Суспільне Волині дасть сигнал для поширення на усі регіональні суспільні мовники. Про найцікавіше інформуватиме служба новин Суспільного.

У програмі змагань:

  • підйом штурмовою драбиною у вікно 4-го поверху навчальної башти; 
  • пожежна естафета 4х100 метрів;
  • подолання 100-метрової смуги з перешкодами;
  • бойове розгортання від пожежної мотопомпи.

Всі види змагань — це етапи фізичної та бойової підготовки рятувальних підрозділів пожежно-рятувальної служби ДСНС України.

«Ми вперше транслюватимемо в прямому ефірі пожежно-прикладний спорт. Наше завдання — передати атмосферу й динаміку змагань. З цією метою буде залучено пересувну телевізійну станцію і 6 телекамер, які триматимуть у полі зору учасників Кубка України від старту до фінішу. Також на локації буде облаштована виїзна радіостудія "Українського радіо. Луцьк" і зона для флешінтерв’ю», — розповів продюсер Волинської філії Суспільного Костянтин Лоцман.

Організатори змагань: ДСНС України, Федерація пожежно-прикладного спорту України, Головне управління ДСНС України у Волинській області.