Десятки історій буковинців та подорожей областю — рік «Ранку на Суспільному» очима команди з Чернівців

Десятки історій буковинців та подорожей областю — рік «Ранку на Суспільному» очима команди з Чернівців

12 лип. 2021

15 липня минає рік із часу прем`єрного ефіру міжрегіонального шоу «Ранок на Суспільному». Про Буковину та її мешканців у ранковому ефірі розповідає спецкореспондентка Ксенія Вербовська.

«Я відчуваю себе на зйомках як Колумб у водах океану — в кожному інтерв’ю намагаюся здійснити певне відкриття для себе і для наших глядачів. Тому цей рік був для мене наповнений несподіванками та новим досвідом. Наприклад, я старанно вивчала прийоми самозахисту в рамках рубрики «Самооборона», чого раніше ніколи не робила. А ще мене підкорило багато унікальних історій наших героїв, які щодня надихають збирати їхні життєві розповіді, мрії та спогади, як щось рідкісне та дорогоцінне»,каже Ксенія Вербовська.

Разом з журналісткою працює режисерка монтажу Марія Гульпак.

Діліться власними історіями з журналістами Суспільного: пишіть нам у месенджері через фейсбук-сторінку або в Instagram.

Нагадаємо, «Ранок на Суспільному» виходить на UA: БУКОВИНА та інших регіональних телеканалах Суспільного щобудня з 6:30 до 9:00.

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин Буковини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Буковина у Фейсбуці, Інстаграмі та UA: Українському радіо Буковина, а також онлайн на сайті філії.