Що готує UA:  БУКОВИНА до 80-річчя Івана Миколайчука 

Що готує UA:  БУКОВИНА до 80-річчя Івана Миколайчука 

14 чер. 2021

15 червня до 80-річчя з Дня народження кінорежисера, сценариста та актора Івана Миколайчука Суспільний мовник Буковини підготував міжпрограмні ролики та спецпрограми у теле- та радіоефірах. 

Зокрема, 15 червня глядачі UA: БУКОВИНА  зможуть переглянути міжпрограмні відеоролики про Івана Миколайчука. «Що ти знаєш про Миколайчука?» це розважальні експлейнери про відомого буковинця, де у простому і цікавому форматі глядач дізнається цікаві факти із життя Миколайчука.  Експлейнери уже доступні на сайті Суспільного мовника Буковини. 

Також 15 червня офіційно відкриють культурно-мистецький центр імені Івана Миколайчука. Тож у переддень відкриття радіожурналістка Аліна Хрищук запросила до розмови директора центру Івана Бутняка, аби дізнатися не лише про захід, але й почути, якими він бачить перспективи розвитку центру.

«У відеоанонсі мене зацікавила його фраза, що це буде старт нового формату культурно-мистецького руху в Чернівцях. Про його режисерський та акторський досвід чернівчани знають, а ось, який у нього підхід, як керівника розпитаю в етері», розповідає Аліна Хрищук.

Отож про те, чи цікавиться думкою містян щодо напрямків роботи центру, чи планує, аби заклад заробляв самостійно та з ким налагоджує співпрацю, слухайте у понеділок, 14 червня, о 17:20 у передачі «Прайм-тайм» на «Українському радіо Буковина».

Окрім того,  15 червня о 10:25  в ефірі UA: БУКОВИНА покажуть художній фільм «Вавилон ХХ» (режисером, сценаристом та виконавцем головної ролі був Іван Миколайчук),  а 16 червня о 00:00  — фільм «Іван Миколайчук. Посвята». Також команда «Сьогодні. Головне» готує спецпрограму до 80-річчя з Дня народження режисера, яка вийде в ефір 15 червня о 19:00 

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин Буковини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Буковина у Фейсбуці, Інстаграмі та UA: Українському радіо Буковина, а також онлайн на сайті філії.