«Шум твого міста» —  про повсякденне життя буковинців на UA: БУКОВИНА 

«Шум твого міста» — про повсякденне життя буковинців на UA: БУКОВИНА 

10 чер. 2021

З 10 червня в ефірі UA: БУКОВИНА та з 11 червня на UA: Українське радіо Буковина виходитиме серія коротких міжпрограмних роликів під назвою «Шум твого міста» про повсякденне життя буковинців.  Відеозйомки відбувалися на ринку, вокзалі, на вулиці Кобилянській,  у кав’ярні  та на інших локаціях, які створюють атмосферу міста такою, якою її бачить житель Чернівців чи турист.

«”Шум твого міста” — замальовки про побутові ситуації, які є притаманними для нашого регіону. Разом з командою UA: БУКОВИНА ми дослідили як звучить і виглядає життя у Чернівецькій області. Сьогодні ми презентуємо нашим глядачам та слухачам цей спецпроєкт і плануємо в майбутньому доповнити хмару звуків та побутових ситуацій з віддалених куточків Буковини», — прокоментував продюсер UA: БУКОВИНА Максим Волошин.

Частину випусків «Шум твого міста» вже можна переглянути і на нашому сайті за посиланням.

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин Буковини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Буковина у Фейсбуці, Інстаграмі та UA: Українському радіо Буковина, а також онлайн на сайті філії.