Чернівецька міська рада позивається щодо знесення прибудови на вулиці Небесної Сотні

19:36, 8 лис. 2019
 
Чернівецька міська рада позивається щодо знесення прибудови на вулиці Небесної Сотні

Чернівецька міська рада надіслала лист до Чернівцігаз з попередженням, що в разі рішення суду на її користь, підприємству доведеться за власні гроші перенести газові мережі, які вони розмістили на прибудові.

Лист направив заступник міського голови Володимир Середюк. За його словами, підприємство уклало договір з власницею прибудови на облаштування газових мереж на фасаді будівлі. А це може ускладнити її знесення.

Водночас голова «Чернівцігазу» Віктор Горда каже, про облаштування газових мереж домовлялися мешканці будинку, в якому відключили газ через пошкодження мереж, коли зводили прибудову.

Нагадаємо, 1 листопада на вулиці Небесної Сотні майже 200 квартир відключили від газу – через зведення прибудови пошкодили газопровід. Пізніше працівники Чернівцігазу перенесли газові мережі на зовнішню стіну прибудови, після чого відновили газопостачання. Приміщення належить Галині Хоменко, однак дозволу на будівництво від Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю вона не отримала, раніше повідомив нам спеціаліст інспекції Володимир Ґедзь.