Вулицю Щербанюка, яку асфальтували влітку, розкопали для заміни мереж

20:23, 8 жов. 2019
 
Вулицю Щербанюка, яку асфальтували влітку, розкопали для заміни мереж

На вулиці Щербанюка, яку асфальтувала ініціативна група, розкопали майже три метри, аби замінити частину мереж. Через їхню несправність у підвалах декількох будинків збираються каналізаційні відходи.

Мешканка одного з будинків Євдокія Федорова каже, нечистотами затоплює її та сусідські підвали.

За словами майстра каналізаційних мереж Василя Турецького, зранку розкопали майже три метри асфальту, який уклали цього літа.

Приблизно о 16 годині працівники Чернівціводоканалу закопали яму. Заступник керівника підприємства Ярослав Цуркан каже, замінили чотири метри труби, коли замінять решту – ще не знають.

Нагадаємо, у червні на вулиці Олександра Щербанюка ініціативна група проводила самовільний ремонт. За півтора дні уклали верхній шар асфальту. Анонсувала ремонт на своїй фейсбук-сторінці кандидатка у народні депутати Оксана Продан. Нам у коментарі вона сказала – знайшла підприємців, які погодилися оплатити роботи.

Влітку нам у коментарі директор департаменту житлово-комунального господарства Володимир Бешлей казав, що підтримує ініціативу відремонтувати вулицю, адже це зекономить гроші з бюджету міста. Зараз він каже, заміна мереж вартує 38 мільйони гривень. Коли проводили самовільний ремонт – грошей у департаменту не було.