Збутом наркотиків та фальсифікованого алкоголю на Буковині, ймовірно, займались четверо патрульних поліцейських та 10 людей, які не працюють в поліції

13:02, 2 вер. 2019
 
Збутом наркотиків та фальсифікованого алкоголю на Буковині, ймовірно, займались четверо патрульних поліцейських та 10 людей, які не працюють в поліції

Збутом наркотиків та фальсифікованого алкоголю на Буковині, ймовірно, займались четверо патрульних поліцейських та 10 людей, які не працюють в поліції.

Про це нам у коментарі сказала речниця Департаменту внутрішньої безпеки нацполіції України Олеся Орлова.

Організатора групи, 29-річного інспектора патрульної поліції, затримали в ніч на 29 серпня. Стосовно інших можливих учасників групи триває перевірка.

Як нам сказала речниця ДБР Анжеліка Іванова, у них вдома проводять обшуки. Якщо будуть підстави – їм також оголосять про підозру.

Організатору групи суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливим внесенням застави у 40 тисяч гривень. Він перебуває у СІЗО в Хмельницькому. Провадження стосовно нього розпочали за двома статтями – використання службового становища та збут наркотиків.

Раніше нам у коментарі прес-секретарка патрульної поліції області Віта Криворучко сказала, що поліцейського затримали в неробочий час. В управлінні проводять службове розслідування, сказав начальник УПП області Артур Шкроб.

У колег ймовірного організатора збуту та людей, причетних до цього, вилучили марихуану, амфетамін, майже 4 кілограми порошкоподібної білої речовини, 880 пляшок контрафактної горілки, 300 літрів спирту, 432 підроблених акцизних марок, пристрої та приладдя для вживання наркотиків, оргтехніку, мобільні телефони, набої і гроші.

Фото: Департамент внутрішньої безпеки нацполіції України.