UA: БУКОВИНА покаже Великодні богослужіння із храму Успіння Пресвятої Богородиці

UA: БУКОВИНА покаже Великодні богослужіння із храму Успіння Пресвятої Богородиці

27 кві. 2021

Суспільний мовник Буковини покаже Великодні богослужіння із місцевого храму, щоб віряни могли молитися вдома. 30 квітня, у «Страсну» п’ятницю, з 16:05 до 17:35 UA: БУКОВИНА покаже богослужіння із Катедрального собору Успіння Пресвятої Богородиці (УГКЦ).  Пасхальне Богослужіння  Суспільний мовник Буковини транслюватиме 2 травня від опівночі до 2:30 також із Катедрального собору Успіння Пресвятої Богородиці (УГКЦ).

Орім того, UA: БУКОВИНА транслюватиме наживо  богослужіння:

у неділю, 2 травня

  • 9:00-10:10 — Великодня Літургія з церкви Різдва Пресвятої Богородиці у Львові (УГКЦ).

«У цьому році вперше на локальному рівні ми будемо транслювати Пасхальне богослужіння з Катедрального собору Успіння Пресвятої Богородиці (УГКЦ) у м. Чернівці.  Важливо, що регіональна співпраця між телеканалами Суспільного дозволяє нам забезпечити реалізацію потреб вірян різних християнських течій», — прокоментував продюсер Чернівецької філії Суспільного Максим Волошин.

Трансляції можна дивитись і онлайн на сайті Чернівецької філії Суспільного.

Більше інформації про телетрансляції на Великдень у областях — на сайтах регіональних Суспільних мовників. Загалом, від початку пандемії Суспільне транслює богослужіння різних конфесій, аби віряни могли молитися з дому.

Зауважимо, що Суспільний мовник Буковини з початку пандемії та запровадження карантинних обмежень,  транслює  богослужіння релігійних свят із місцевих  храмів для того, щоб люди вдома могли подивитися службу. Зокрема, UA: БУКОВИНА транслював богослужіння до Дня святої Трійці (ПЦУ),  а також Пасхальну літургію (ПЦУ), яку за одну ніч подивилися понад 8 тисяч людей.

Нагадаємо, місцеві суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіоUA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення. 

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин Буковини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Буковина у Фейсбуці, Інстаграмі та UA: Українському радіо Буковина, а також онлайн на сайті філії.