Як громадам співпрацювати зі ЗМІ — представники UA: БУКОВИНА запрошують комунікаційних менеджерів громад на воркшоп 

Як громадам співпрацювати зі ЗМІ — представники UA: БУКОВИНА запрошують комунікаційних менеджерів громад на воркшоп 

25 бер. 2021

«Як співпрацювати зі ЗМІ так, щоб вони писали про діяльність територіальних громад?» — питання, на яке відповідатимуть представники телеканалу UA: БУКОВИНА: продюсер Максим Волошин та головна редакторка новин Алла Подлєсна 1 квітня о 14:00 на онлайн-воркшопі від Суспільного. На Zoom-зустріч Суспільне Буковини запрошує комунікаційних менеджерів та менеджерок в громадах. Поговоримо про те, яка співпраця зі ЗМІ може бути ефективною, а також розповімо про формати взаємодії медіа та органів місцевого самоврядуванні. 

       Читайте також: UA: БУКОВИНА: суспільний мовник завжди поруч

 Також обговоримо такі теми: 

  • інформаційна бульбашка: для чого говорити на різних платформах;
  • що таке цільова аудиторія? Як обрати мову до того, до кого ти говориш;
  • імідж: як я бачу себе, як мене бачать інші;
  • чому новини громад важливі для висвітлення на телебаченні та в соцмережах медіа;
  • як пропонувати новини громад, аби про них писали;
  • чому важливо комунікувати конфліктні теми.

Посилання на реєстрацію:  https://forms.gle/asHfkQWeEJTTUwZG8

Кінцевий термін для реєстрації — середа, 31 березня. Кандидати отримають зворотного листа та посилання на онлайн-воркшоп.  Для уточнюючих запитань телефонуйте за номером +380978653860 або пишіть на електронну пошту annanohol@gmail.com.

Нагадаємо, UA: Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин Буковини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Буковина у Фейсбуці та UA: Українському радіо Буковина, а також онлайн на сайті філії.