UA: БУКОВИНА  збільшить кількість релігійних трансляцій через «червону зону»

UA: БУКОВИНА збільшить кількість релігійних трансляцій через «червону зону»

18 бер. 2021

21 березня, у першу неділю Посту (УГКЦ),  о 10:00 глядачі UA: БУКОВИНА  зможуть переглянути богослужіння у Катедральному соборі Успіння Пресвятої Богородиці). Окрім того, команда Суспільного планує показати богослужіння у Катедральному соборі Успіння Пресвятої Богородиці на Благовіщення Пречистої Діви Марії (УГКЦ) 7 квітня 0 10:00; богослужіння у Катедральному соборі Успіння Пресвятої Богородиці на 5-ту неділя Посту (УГКЦ) 18 квітня о 10:00; богослужіння з Трьохсвятительської церкви (ПЦУ) на Страсну п’ятницю 30 квітня о 13:00 та Пасхальне богослужіння у Трьохсвятительській церкві (ПЦУ) рівно о півночі 2 травня.

«Ми плануємо збільшити кількість релігійних трансляцій у найближчі місяці на телеканалі UA: БУКОВИНА. Саме у цей період віряни прагнуть частіше відвідувати храми, адже зовсім скоро християнський світ буде святкувати Пасху. Наша місія у цьому разі полягає у тому, аби жителі області змогли отримати альтернативу у період пандемії та карантинних обмежень та збагатитися духовно вдома. Ми прагнемо аби люди стежили за дотриманням правил безпеки в карантинних умовах та проявляли більше емпатії до оточуючих, але в той же час розуміємо, що маємо для цього обмежені інструменти», – прокоментував продюсер телеканалу UA: БУКОВИНА Максим Волошин.

Нагадаємо, що Суспільне Буковини вже неодноразово транслювало богослужіння із місцевих храмів та культурні заходи, зокрема, 4 березня,  UA: БУКОВИНА показав концерт Чернівецької обласної філармонії з вокально-інструментальних творів Володимира Івасюка. Подивитися концерт у записі можна за посиланням на сайті UA: БУКОВИНА.

Нагадаємо, UA: Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (UA: Українське радіоUA: Радіо ПроміньUA: Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин Буковини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Буковина у Фейсбуці та UA: Українському радіо Буковина, а також онлайн на сайті філії.