Координаційний центр мовлення національних меншин Суспільного шукає людей у команду

Координаційний центр мовлення національних меншин Суспільного шукає людей у команду

4 лют. 2021

Координаційний центр мовлення національних меншин Суспільного планує залучити до команди у Києві, Чернівцях та Одесі випускових редакторів на повну зайнятість, які працюватимуть над медіапроєктами про нацспільноти й корінні народи України.

Читайте також: Оголошено конкурс на посаду продюсерів філій Суспільного UA: ОДЕСА і UA: ХАРКІВ

«Шукаємо відповідальних людей з досконалим знанням українською мови та умінням бачити й виокремлювати тему/спікера. Потрібно спільно з редакцією координувати виробництво контенту мовами нацменшин — від концепції до готового матеріалу. Писати, вичитувати та редагувати тексти. Не лякатися слів “кросплатформовість” та “caption video”. Бути готовим до подорожей Україною і знайомства з унікальними людьми», — зазначила керівниця Координаційного центру мовлення національних меншин Суспільного Анастасія Гудима

Серед вимог до кандидатів — вища профільна освіта, редакторський та журналістський досвід роботи з телевізійними та діджитал-проєктами, вільне володіння державною мовою та обізнаність у багатонаціональному складі населення країни.

Читайте також: Як нацспільнотам співпрацювати із Суспільним мовником

Водночас Суспільне пропонує усі соціальні гарантії згідно з КЗпП України та ще низку переваг. 

Повний перелік обов’язків на посадах, вимог до кандидатів та переваг роботи на Суспільному — за посиланнями: 

Надіслати резюме можна на електронну пошту hr@suspilne.media

Нагадаємо, Координаційний центр мовлення національних меншин Суспільного забезпечує інформаційні права нацспільнот та корінних народів України. Завданнями Центру є сприяти збереженню та використанню мов нацменшин, знайомити соціум з їхніми культурами, а також створювати, розвивати й поширювати контент про національні спільноти та корінні народи. 

Редакції, що виготовляють проєкти мовами нацменшин, працюють у складі регіональних філій Суспільного в Ужгороді, Чернівцях та Одесі. 

У своїй діяльності команда Суспільного мовника керується Концепцією мовлення з тематики національних меншин Національної суспільної телерадіокомпанії України.