Суспільне в регіонах покаже документальний серіал про ветеранів АТО

Суспільне в регіонах покаже документальний серіал про ветеранів АТО

3 лис. 2020

 6 листопада в ефірі Суспільного Буковини, а також регіональних телеканалів Суспільного стартує перший сезон документального серіалу про ветеранів АТО «Крутий Заміс». Цикл історій про перипетії післяфронтового життя ветеранів-підприємців дивіться щоп’ятниці о 18:35.

Читайте також: До Дня захисника команда міжрегіонального проєкту «Ранок на Суспільному» підготувала особливий ефір із військовими, волонтерами й психологами

Серіал розповідає про те, як ветерани АТО повертаються до цивільного життя, які виклики долають та як дають собі ради. Автор ідеї і продюсер — Сергій Малярчук, режисер — Костянтин Кляцкін.

«Наші герої — ветерани, які повернулися й не сидять склавши руки, не чекають «манни небесної», а щось роблять. Тобто насамперед наші герої — люди, які будують себе, допомагають будувати наше суспільство. І до того ж вони ветерани», — розповів в ефірі «Ранку на Суспільному» режисер Костянтин Кляцкін.

Генеральна продюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей розповіла, що в співпраці із Суспільним готують продовження серіалу, героями якого стануть ветерани з різних міст.

«Суспільне також підтримало команду проєкту, коли вона виявила бажання знімати другий сезон. Глядачі регіонального мовлення першими побачать історії ветеранів російсько-української війни з різних міст: як вони адаптувалися, із якими проблемами зіткнулися під час відкриття й розвитку власної справи. Також на глядачів чекає новий ведучий!» — зазначила Марія Фрей.

Нагадаємо, до 22 листопада триває відкритий конкурс «Створюй із Суспільним» — відбір творчих проєктів для трансляції на регіональних телеканалах UA: Суспільне мовлення.