Перші «четвірки» кандидатів: хто прийшов на ефір «Виборчого округу. Місцеві» та хто відмовився

Перші «четвірки» кандидатів: хто прийшов на ефір «Виборчого округу. Місцеві» та хто відмовився

12 жов. 2020

На UA: БУКОВИНА стартував проєкт «Виборчий округ. Місцеві»До студії журналісти «Суспільного Буковини» запрошували кандидатів на посаду очільника  міста Чернівці та міста Новодністровськ, а також кандидатів, які балотуються до Чернівецької міської й обласної рад.

У ефірі від 6 жовтня взяли участь кандидати в очільники міста Чернівці Юрій Бурега від політичної партії «Батьківщина» та Володимир Дідух-Кобзар, самовисуванець. Не з’явився Василь Дутчак від партії «Наш край» та відмовився від участі в ефірі Віталій Другановський від «Слуги народу».


7 жовтня  до студії Суспільного запрошено представників партій, які балотуються у депутати до Чернівецької міської ради. Усі запрошені гості взяли участь у програмі, а саме: Оксана Пантелеймонова, представниця «Батьківщини»,  Марія Мандрик-Мельничук, кандидатка від «Свободи», Олексій Попович, представник «Голосу» та Володимир Середюк, кандидат від «Народного контролю». 

8 жовтня журналісти Суспільного Буковини запросили кандидатів у депутати, які балотуються до Чернівецької обласної ради.  Усі запрошені взяли участь у програмі, серед них: Лілія Бортич від «Аграрної партії», Світлана Фочук від «Батьківщини», Євген Ткач від «Свободи» та Олег Чорний від «Народного контролю». 

9 жовтня до студії «Виборчого округу. Місцеві» запрошено кандидатів у очільники міста Новодністровськ. В студії присутній був один кандидат, Володимир Мельник, що балотується як самовисуванець. Відмовилися від участі у програмі такі кандидати: Руслан Волошин «Сила і честь», Анатолій Дмитрук «Самовисуванець», Роман Жулепа «Слуга народу», Філіп Кокош «Рідне місто», Ігор Нажига «Європейська Солідарність», Сергій Паламарчук «Самовисуванець», Альона Присакарь, самовисуванка, Ігор Рачинський, самовисуванець, Тарас Стоян, самовисуванець, Наталя Цимбалюк, самовисуванка, Андрій Шевчук, самовисуванець, Роман Шандрій, самовисуванець. 

10 жовтня до студії запрошено: Галину Жук, самовисуванку, Олексія Каспрука від «Пропозиції»,  Сергія Качмарського від «Побратимів України» та Романа Клічука від «Єдиної Альтернативи». Не з’явилися Роман Клічук. Решта кандидатів взяли участь у передачі.

 

11 жовтня  у програмі «Виборчий округ. Місцеві» взяли участь двоє із чотирьох запрошених кандидатів: Олександр Яворський, який представляє громадянський рух «Хвилю», а також Сергій Бостан від «Європейської Солідарності». Не з’явився до студії Володимир Єленєв, який є представником партії «За майбутнє», а також не було представника партії «Єдина Альтернатива». 

Наступна програма «Виборчого округу.Місцеві»  вийде в ефір у вівторок 13 жовтня о 19:20 на телеканалі UA: БУКОВИНА та на ютуб-каналі філії.

 Нагадаємо, що «Виборчий округ. Місцеві» виходить з  вівторка по неділю о 19: 20 в прямому ефірі телеканалу UA: БУКОВИНА  та транслюється на ютуб-канал філії, також слухачі можуть почути передачу на «UA: Українському радіо Буковина»  о 17: 10«Виборчий округ» — суспільно-політичний проєкт регіонального мовлення Суспільного, що має на меті налагодити якісний діалог між владою та виборцями, а також надати аналіз професійної діяльності осіб на виборних посадах. Завдяки незаангажованому майданчику Суспільного мовника виборці матимуть змогу розібратися з програмами кандидатів і зробити виважений самостійний вибір.