«Медіа та COVID-19: помилки, успіхи, нові виклики та нові можливості» —  продюсер Суспільного Буковини долучиться до обговорення

«Медіа та COVID-19: помилки, успіхи, нові виклики та нові можливості» — продюсер Суспільного Буковини долучиться до обговорення

30 чер. 2020

9 липня 2020 року Незалежна медійна рада проведе обговорення на тему «Медіа та COVID-19: помилки, успіхи, нові виклики та нові можливості». Захід відбудеться на платформі Zoom з 14:00 до 15:30 години.

Під час заходу представники медійної спільноти обговорюватимуть, як пандемія COVID-19 вплинула на медіа. Зокрема, йтиметься про економічні наслідки, емоційне вигорання, безпеку журналістів, готовність до наступних викликів. Учасники озвучать позитивні та негативні сторони висвітлення теми пандемії у медіа, а також нові рішення та сценарії, які можуть допомогти у подоланні цих викликів.

Спікери: 

Волошин Максим — Продюсер філії ПАТ НСТУ “Чернівецька регіональна дирекція;
Голуб Олена — Експертка Інституту масової інформації, керівниця моніторингового відділу;
Гуменюк Наталія — Засновниця Лабораторії журналістики суспільного інтересу;
Мясникова Катерина — Виконавча директорка Національної асоціації медіа;
Петренко Галина — Журналіст, директор ГО «Детектор медіа»;
Сидоренко Андрій — Керівник напрямку ментальне здоров’я та корпоративні комунікації, Фундація Суспільність.

Модератор:

Шевченко Тарас — Директор Центру демократії та верховенства права.

Для участі у заході необхідно заповнити форму за посиланням: 

https://forms.gle/FFuRxsnt2zkLTEnx7.

Детальніша інформація та програма заходу будуть надіслані відібраним учасникам.

Незалежна медійна рада, створена наприкінці 2015 року за ініціативи Центру демократії та верховенства права (раніше – Інституту Медіа Права), Інституту Масової Інформації, Інтерньюз-Україна, ГО «Детектор Медіа» (тоді –  ГО «Телекритика») та Фундації «Суспільність» – це орган саморегулювання у сфері медіа, до складу якого входить 15 членів – авторитетних журналістів та громадських активістів, які мають ґрунтовний досвід у медійній сфері.