Суспільне Буковини відновлює роботу

Суспільне Буковини відновлює роботу

25 чер. 2020

25 червня Суспільне Буковини відновлює роботу після вимушеної перерви. В ефір повертаються вечірнє аналітичне ток-шоу по будням (Тема дня), регіональні врізки радіо о 12:10 та 17:10, часткове відновлюється мовлення румуномовної редакції. Для забезпечення максимального захисту колективу команда UA: БУКОВИНА працюватиме позмінно.

«Два тижні більшість співробітників виконували свою роботу дистанційно, сьогодні починаємо працювати в звичному режимі. Частково в режимі дистанційної роботи залишаються колеги з адміністративно-управлінського блоку та програмного відділу, вони будуть працювати так до завершення карантину. Ми робимо все, щоб уникати скупчення людей в одному місці, а також максимально дотримуємось правил безпеки в умовах пандемії. На філії провели повну дезинфекцію, забезпечуємо колег засобами індивідуального захисту», — розповіла менеджерка Чернівецької філії Суспільного Ольга Гришин-Грищук.

Нагадаємо, 12 червня частина працівників Чернівецької філії Суспільного перейшла на дистанційний режим роботи через підтверджений випадок захворювання на COVID-19. 

Попри це команда мовника продовжила інформувати населення про найважливіші події регіону. В ефірі продовжили виходити випуски новин на радіо, телебаченні та на діджитал-платформах мовника: