UA: БУКОВИНА транслюватиме із місцевого храму богослужіння  до Дня святої Трійці

UA: БУКОВИНА транслюватиме із місцевого храму богослужіння до Дня святої Трійці

2 чер. 2020

Чернівецька область увійшла до переліку областей, у яких не послабили карантин. Тому, щоб люди могли безпечно вдома відсвяткувати День святої Трійці, Суспільне Буковини транслюватиме святкову Літургію із Храму Трьох святителів, що знаходиться на території Чернівецького національного університету.

Трансляція відбуватиметься 7 червня, в неділю, о 9:00 на телеканалі UA: БУКОВИНА та на YouTube-сторінці регіонального мовника.

«Карантин у Чернівецькій області продовжено як мінімум до 22 червня, а тому масові заходи у звичайному для нас режимі ще й досі не є доступними. Ми з командою вирішили продовжити добру традицію транслювати важливі релігійні свята, щоб люди могли залишитися вдома і побачити богослужіння, послухати проповідь священника. Для когось це важливо, а ми маємо можливості посприяти», — прокоментував продюсер Суспільного Буковини Максим Волошин.

Нагадаємо, що у Великодню ніч понад 8 тисяч вірян подивилися трансляцію святкової літургії від Суспільного Буковини у мережі Facebook та ще 500 осіб переглянули її на YouTube-сторінці філії.