5,5  мільйонів глядачів переглянули марафон «На карантині» від Суспільного

5,5 мільйонів глядачів переглянули марафон «На карантині» від Суспільного

31 бер. 2020

Команда Суспільної студії відпрацювала перший тиждень над марафоном «На карантині»

Суспільний мовник далі працює над щоденним міжплатформовим марафоном «На карантині», який стартував 19 березня. Марафон «На карантині» за 5 днів трансляції переглянуло 5,5 млн телеглядачів, у середньому щодня марафон дивиться 1,7 млн глядачів за аудиторією Universe.

Команда Суспільної студії почала роботу над проєктом до офіційного релончу телеканалу UA: ПЕРШИЙ, адже мовник усвідомлює відповідальність у часи, коли суспільство потребує оперативної та об’єктивної інформації про ситуацію в країні та світі. Суспільна студія — це масштабний проєкт, який дасть змогу телеканалу UA: ПЕРШИЙ щодня працювати в прямому ефірі не лише для новин та спецтрансляцій, а й в інший час.

«UA: Суспільне мовлення об’єднало зусилля всіх платформ заради проєкту «На карантині» — марафону, завдяки якому глядачі отримують оперативну й правдиву інформацію з перших рук. Тому поки далі будуємо в телецентрі «Олівець» нову універсальну студію для розширення суспільно-політичних лінійок ми залучили працівників майбутньої Суспільної студії до роботи над марафоном. У нинішніх умовах карантину робота журналістів та всіх залучених до цього проєкту для інформування й протидії паніці в суспільстві є не менш важливою місією, ніж у медиків», — прокоментував член правління UA: Суспільне мовлення Ярослав Лодигін.

Серед головних тем марафону «На карантині» — оперативна й точна інформація про ситуацію в країні та світі, заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу, у фокусі проєкту — життя простих людей, які опинилися в незвичайних умовах запровадження карантину.

«Наше завдання — показати, як змінюється життя людей під час таких викликів. Хтось залишається вдома, хтось — навпаки змушений працювати в посиленому режимі. Чи готова до цього держава, чи готові ми самі і як можемо бути корисними одне одному? — каже керівниця проєкту Ангеліна Карякіна. — Суспільне має унікальне регіональне мовлення, цифрові платформи й новий сайт — марафон має поєднати в собі зусилля всіх підрозділів і стати максимально корисним ЗМІ для українців, хоч де б вони переживали карантин. Тож цей марафон — унікальний проєкт і для самого Суспільного».

 

Дивитися марафон можна на UA: БУКОВИНА у будні з 12:30 до 16:15, із двома випусками «Новин» о 13:00 та 15:00. В ефірі всіх каналів регіональних філій — із 13:40 до 16:15«На карантині» також показують наживо на ютуб-каналі UA: ПЕРШИЙ, на фейсбук-сторінках UA: ПЕРШИЙСуспільне Новини та UA: БУКОВИНА. Проєкт доступний для перегляду жестовою мовою.