У Чернівцях відбудеться InStrum Fest  — UA: БУКОВИНА інфопартнер

У Чернівцях відбудеться InStrum Fest — UA: БУКОВИНА інфопартнер

13 лют. 2020

З 14 по 16 лютого у Чернівцях відбуватиметься фестиваль сучасної інструментальної і симфонічної музики InStrum Fest Chernivtsi. Метою фестивалю є створення знакового українського культурного продукту, популяризація інструментальної музики серед молоді та промоція Чернівців як цікавого зимового туристичного та культурного продукту. 
Фестиваль InStrum Fest Chernivtsі 2020 розпочинається  в День всіх закоханих і має створити для місцевих святкову атмосферу та привабити гостей поринути у романтику музики та чернівецької архітектури. Місто, яке традиційно має насичене музичне життя в теплий сезон продовжує відтворювати сприятливу для розвитку інструментальної музики атмосферу протягом всього року. В місті зазвучить різноманітна інструментальна музика від національних зірок та місцевих музикантів, неочікувані цікаві локаціі. Серед локацій фестивалю: об’єкт ЮНЕСКО, концертні зали, церкви, галереї, приміщення 130-річної Укрпошти.

Суспільне Буковини надає інформаційну підтрику InStrum Fest Chernivtsі 2020. 14 лютого о 7:15 у ранковому шоу "Доброго ранку, Буковино!" та о 12:10 на UA: Українському радіо Буковина журналісти спілкуватимуться з організаторкою та із учасниками фестивалю.

"Популяризація української інструментальної музики — це у тому числі задача Суспільного мовника, адже ми є майданчиком для розвитку культури та мистецтва, підтримки традицій. Якщо ми можемо надати інформаційну підтримку заходу, який має на меті створити якісний музичний продукт та розвивати бренд регіону, то ми залюбки це робимо. Співпраця з організаторами "InStrum Fest" є свідченням цього", — розповів продюсер UA: БУКОВИНА Максим Волошин.

Програму фестивалю можна знайти на офіційному сайті за посиланням.