На UA: БУКОВИНА відбулася екскурсія для школярів

На UA: БУКОВИНА відбулася екскурсія для школярів

31 жов. 2019

30 жовтня школярі НВК «Соломон» прийшли на екскурсію  до Чернівецької філії Суспільного.

Діти розповіли, що у їхній школі є студія журналістики, вони розвивають сторінку Instagram та мають власний канал на Youtube, саме тому їм було цікаво подивитися на процес підготовки новин, поспілкуватися з ведучими програм та з режисером.

«Люблю, коли до нас приходять зацікавлені журналістикою діти, адже вони не лише задають запитання, а й висловлюють думку, щодо важливих творчих процесів. Я розумію, що хтось із цих дітей обере журналістику як сферу своєї діяльності і, можливо, творитиме регіональне медіа через років 10-15. Це мотивує до спілкування з ними», – прокоментувала менеджерка Чернівецької філії Ольга Гришин-Грищук.

Такі екскурсії проводяться на UA: БУКОВИНА практично щотижня, здебільшого, приходять школярі та студенти, яким цікаво дізнатися, як працює Суспільний мовник зсередини. Хтось роздивляється студії та фотографується, а когось цікавить режисерський пульт та розташування світла і камер у студії. Здебільшого, екскурсія триває біля 40-ка хвилин, але іноді гості затримуються і надовше.

 

Нагадаємо, що З 1 жовтня на Суспільному Буковини запрацював «Простір UA» — майданчик, де можна організовувати заходи безкоштовно. Важлива умова — заходи мають бути некомерційними та нести соціальну дію, тобто бути корисними для Чернівців і області. Детальніше за посиланням.