Матч Україна – Англія у відборі на Євро-2025 U21 — на Суспільне Чернівці

Матч Україна – Англія у відборі на Євро-2025 U21 — на Суспільне Чернівці

13 жов. 2023

У понеділок, 16 вересня, о 19:30 молодіжна збірна України U21 з футболу зіграє черговий матч у відбірному циклі на Євро-2025. Суперниками українців стане молодіжна збірна Англії. Наживо матч покажуть місцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Одеса, Суспільне Харків, Суспільне Херсон тощо), сайт Суспільне Спорт і новий супутниковий телеканал Суспільне Спорт (який наразі мовить у тестовому режимі).

Читайте також: Відбір на Євро-2024 — матч Україна – Північна Македонія на Суспільному та MEGOGO

Номінально домашній поєдинок Україна проведе у Словацьких Кошицях. До цього синьо-жовті вже встигли провести два поєдинки у цьому відборі. У першому матчі українці здолали збірну Північної Ірландії з рахунком 1-0, а напередодні матчу з англійцями Україна переграла Люксембург з рахунком 3-0.

Наразі Україна посідає друге місце у групі F з шістьма очками в активі. Аналогічну кількість балів набрали й майбутні опоненти України, збірна Англії. Англійці також переграли Люксембург з рахунком 3-0 і розгромили Сербію з рахунком 9-1. Майбутній поєдинок між Україною та Англією визначить поточного лідера групи.

Трансляція розпочнеться з передматчевої студії о 19:00 з ведучими Юлією Пазенко, Олексієм Мандзієм та Віталієм Волочаєм. Гру молодіжної збірної України проаналізують одразу після завершення матчу. 

Зазначимо, у відборі на Євро молодіжна збірна України виступає у групі F разом зі збірними Англії, Північної Ірландії, Азербайджану, Люксембургу та Сербії.

Графік матчів збірної України до кінця 2023 року у відборі на молодіжне Євро-2025:

  • Україна – Англія — 16 жовтня;
  • Україна – Люксембург — 17 листопада;
  • Україна – Азербайджан — 21 листопада.

Ексклюзивні трансляції на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт

Нагадаємо, спортивний супутниковий телеканал Суспільне Спорт мовить у тестовому режимі, а повноцінний запуск каналу відбудеться восени.

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.