Виїзна студія Суспільне Чернівці працюватиме на 14 Одеському міжнародному кінофестивалі

Виїзна студія Суспільне Чернівці працюватиме на 14 Одеському міжнародному кінофестивалі

17 сер. 2023

З 19 по 26 серпня у Чернівцях й Одесі пройде 14-й Одеський міжнародний кінофестиваль. Суспільне Чернівці працюватиме на одній із локацій кінофестивалю, в Культурно-мистецькому центрі імені Івана Миколайчука в Чернівцях, у форматі виїзної студії. В роботі з цим проєктом допомагатимуть оператори з Суспільне Тернопіль та Суспільне Львів

Читайте також: Суспільне інформаційно підтримає промотур українського блокбастера «Довбуш»

«Ми вже підготували низку матеріалів, у яких розповідали про національну і міжнародну конкурсні програми фестивалю, його учасників та гостей. Нині ж активно готуємось до роботи у спільній команді Суспільного. Адже у Чернівці завітають колеги з Суспільне Одеса, Суспільне Львів, телеканалу і радіо Суспільне Культура», — розповідає лінійна продюсерка Суспільне Чернівці Олеся Жук

Напередодні відкриття журналісти Суспільне Чернівці поспілкуються з генеральною директоркою фестивалю Анною Мачух і розпитають про приготування до фестивального дійства, гостей та родзинки, що ще не відомі шанувальникам кіномистецтва. Також Суспільне Чернівці готуватиме репортажі із фестивальних заходів. 

У планах — створення інтерв’ю з командами топових кінострічок фестивалю для інформаційного міжрегіонального проєкту «Суспільне. Спротив». Зокрема, зустрінемось з  режисером історичного пригодницького фільму «Довбуш» Олесем Саніним, режисером документальної стрічки «Крихка пам’ять» Ігорем Іваньком, режисеркою фільму «Ми не згаснемо» Алісою Коваленко,  із продюсером стрічки "День Незалежності" Ігорем Савиченком та одним з операторів проєкту Денисом Воронцовим із Харкова.

Загалом команда Суспільне Чернівці прагне максимально повно розповісти аудиторії Суспільного про перебіг подій 14-го Одеського міжнародного кінофестивалю. Згодом ці матеріали можна дивитись на ютуб-каналі Суспільне Чернівці.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший, Суспільне Культура, супутниковий телеканал Суспільне Новини, радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також національна мережа місцевих каналів. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

У Чернівецькій області 一  це телеканал Суспільне ЧернівціУкраїнське Радіо Чернівці та цифрові платформи: 

фото ілюстративне