UA: Українське радіо Буковина тепер в онлайн-режимі

UA: Українське радіо Буковина тепер в онлайн-режимі

8 лип. 2019

З 8 липня на всіх сайтах регіональних філій Суспільного мовника України починає діяти онлайн трансляція радіо. Теле- та радіозастосунки доступні у вкладках онлайн. Як і на інших платформах, в онлайн етері звучатимуть програми, спільні для всієї мережі радіо, та програми регіональних редакцій UA: Українське радіо.

"Не секрет, що мережа радіоредакцій — це унікальна конкурентна перевага саме Суспільного радіо. Оскільки наші журналісти обласних редакцій у філіях НСТУ щодня дають в ефір передачі з усім спектром тем і жанрів: від політичних ток-шоу до спортивних програм, від музичних шоу до історичних радіоблогів — нам не буде зайвим досягти аудиторії в регіонах додатковим способом, завдяки онлайн слуханню", — коментує генеральний продюсер Суспільного радіо Дмитро Хоркін.

Раніше UA: Українське радіо кожного регіону можна було слухати на хвилях FM, сторінках соцмережі Facebook, на сайті UA: Українське радіо або мобільному застосунку на Android та iOS.


"Нещодавно на сайті Суспільного мовника Буковини з’явилася можливість слухати UA: Українське радіо Буковина в онлайн-режимі. Раніше така можливість теж існувала, але для цього було необхідно шукати вкладку UA: Українське радіо Буковина на сайті центральної дирекції Українського радіо, що створювало певні незручності для слухачів. Тепер все набагато простіше. Достатньо зайти на сайт UA: Буковина і у вкладці онлайн ви можете насолоджуватися Суспільним мовником переглядаючи телеконтент або ж слухаючи етери UA: Україньке радіо Буковина. Це дуже важливе оновлення, адже воно тягне за собою розширення аудиторії та і слухачу легше пояснити де нас ще можна слухати окрім дротового радіо, FM-станцій та соціальних мереж, де можна слухати і дивитися окремі передачі", — розповідає лінійний продюсер UA: Українське радіо Буковина  Павло Тодорович.

 Отже на сайті UA: Українське радіо Буковина  в онлайн-режимі слухачі зможуть почути: о 7:15 — Інформаційний сніданок, о12:20 —"Точку дотику", о 17:20 —"Прайм-тайм", а 20:10-20:50  — час виходу передач румунською мовою.