У Вижниці представники  UA: БУКОВИНА розповідали про Суспільне

У Вижниці представники UA: БУКОВИНА розповідали про Суспільне

25 чер. 2019

25 червня у центрі міста Вижниця Чернівецької області представники UA: БУКОВИНА розповідали про Суспільне, медіа реформу та нове політичне ток-шоу «Виборчий округ: співбесіда».

Ідея проводити зустрічі в невеликих населених пунктах області належить продюсеру Чернівецької філії Суспільного Максиму Волошину, який вважає, що саме розповіді «з перших уст» про те, що відбувається на філії, як працює Суспільне та які його цінності, дасть змогу людям краще зрозуміти важливість реформи медіа загалом.

«Я впевнений, що такому місту і таким містянам, як у Вижниці, не вистачає Суспільного. Суспільного не вистачає багатьом у цій державі. Інколи через те, що вони про нього не знають, інколи через те, що не звертають увагу, а часом, бо у пам’яті, ще досі спливає «державне обласне». Сьогодні розвіяли кілька міфів про Суспільне. Дякую, що не цуралися та підходили поспілкуватися. Коли будемо чути і слухати один одного – тоді буде спокійніше», – зазначив продюсер Чернівецької філії Суспільного Максим Волошин.

Менеджерка UA:БУКОВИНА Ольга Гришин-Грищук розповіла: «Ми вирішили зробити серію офлайн зустрічей з нашими слухачами та глядачами в районах Чернівецької області, щоб краще зрозуміти її інформаційні потреби та ближче познайомитись. Суспільне – це платформа, нам цікаво бути майданчиком для дискусій».

Місто Вижниця було обране першим населеним пунктом для  проведення таких зустрічей, разом з Вижницьким центром надання безоплатної вторинної правової допомоги провели першу публічну зустріч із вижниччанами.

Директорка  Вижницького центру надання безоплатної вторинної правової допомоги Людмила Мацюк додала: «Якщо для чернівчан люди з мікрофоном та камерою звична річ, то для Вижниці це подія. Сьогодні вижничани мали змогу поставити запитання кандидатам у народні депутати та поспілкуватися з представниками Суспільного мовлення UA: БУКОВИНА. Спочатку лячно, потім з цікавістю, а далі «А ще приїдете?». Вижниця потребує регіональних та місцевих засобів масової інформації, як от телебачення та радіо».

Нагадаємо, що раніше команда UA: БУКОВИНА стала інформаційним партнером етнодуховного фестивалю «ОБНОВА–Фест», детальніше за посиланням: https://cv.suspilne.media/articles/2133