UA: БУКОВИНА став інформаційним партнером етнодуховного фестивалю «Обнова-фест»

 UA: БУКОВИНА став інформаційним партнером етнодуховного фестивалю «Обнова-фест»

16 чер. 2019

 

Сьогодні, 16 червня, UA: БУКОВИНА став інформаційним партнером етнодуховного молодіжного фестивалю «Обнова-фест», який традиційно відбувається на Зелені свята в Чернівцях.

«Ми намагаємося підтримувати такі заходи як «Обнова-фест», бо вони в собі мають мету – зберегти українські традиції та передати їх наступному поколінню, а також популяризувати українське як в Україні, так і за її межами. Завдання ж Суспільного мовника – об’єктивно розповідати про подібні активності», – зазначає продюсер Чернівецької філії Суспільного Максим Волошин.

Ведуча UA: Українське радіо Буковина Наталка Пазюк розповідає  про сьогоднішню подію: «Це вже не перша наша робота під час виїзної радіостудії. Оскільки цьогорічний «Обнова-фест» організатори присвятили року сім’ї, а також ювілею композитора і поета Володимира Івасюка, то й розмови були тематичними – про сімейні цінності та традиції. Гостями виїзної студії UA:Українське радіо Буковина були: співорганізаторка “Обнова-фесту” Ірина Заяць, Ігор Гангала, голова Чернівецького осередку «Пласту», Іванка Старик, викладачка чернівецької музичної школи №4 та Максиміліана-Еланта Романюк, лауреатка обласних і всеукраїнських конкурсів бандурного мистецтва, Юрій Журавель (гурт «OT VINTA») та Марина Тимофійчук, українська авторка та виконавиця».

Сьогодні, 16 червня, виїзна радійна студія працювала з 9:50 до 12:00, пряму трансляцію якої, можна було дивитися у мережі Facebook на офіційних сторінках мовника та слухати на хвилях UA: Українське радіо Буковина.

«У ранковому шоу «Доброго ранку, Буковино!» ми покажемо одну із виїзних студій, а у програмі «Точка дотику», яка транслюється на радіо та телеканалі одночасно, за 26 хвилин радіослухачі та телеглядачі зможуть побачити інтерв’ю з Мариною Тимофійчук, буковинською співачкою та композиторкою, дізнатися про нові тенденції в українській музичній культурі. А вже сьогодні з 17:00 по 23:00 ми записуємо концерт, який згодом глядачі Суспільного мовника Буковини зможуть побачити на екранах телевізорів», – додав Максим Волошин.