4 та 5 травня UA: БУКОВИНА транслюватиме концерт  Vincent Bourgeyx з Belle Vue

4 та 5 травня UA: БУКОВИНА транслюватиме концерт Vincent Bourgeyx з Belle Vue

1 тра. 2019

Суспільний мовник Буковини планує порадувати своїх глядачів та слухачів концертом французько-американського тріо Vincent Bourgeyx та українського джаз-бенду Belle Vue. Вмикайте мовник 4 травня о 21 :00 та 5 травня о 15:00, щоб насолодитися сучасною джазовою музикою.

«Музиканти  відвідали наше місто у рамках фестивалю сучасного французького та франко-українського мистецтва "Французька весна в Україні"- зазначив Максим Волошин, продюсер Чернівецької філії  UA:БУКОВИНА.

Цікаво, що мультидисциплінарний фестиваль сучасного французького та франко-українського мистецтва "Французька весна в Україні" проходив 16 разів, він охопив близько десятка міст країни і цьогоріч вперше завітав до Чернівців.
Організаторами фестивалю були Французький інститут в Україні, культурна мережа "Альянс Франсез"  та посольство Франції в Україні, а партнером заходу в Чернівцях стала мистецька формація DZESTRA та Belle Vue Band.

Vincent Bourgeyx Trio складається із трьох яскравих неординарних музикантів:
Венсана Буржекса (фортепіано) – одного з найбільш яскравих джазових піаністів сучасної Франції, Бенджаміна Хенока (барабани) – ударника і композитора та Дерріла Холла (контрабас) – відомого басиста, який викладає в American School of Modern Music.

Щодо Belle Vue Band, то це музичний проект, який існує у формі тріо та квартету. Постійні учасники: Алекс Руді (бас), Віталій Шляхта (гітара) та Серж Запорожець (барабани), які заявляють про свою творчість як про мікс класики, джазу, та  рок музики.

Нагадаємо, що 28 квітня о 17:30 та 29 квітня о 7:30 в ефірі UA:БУКОВИНА відбувалася трансляція великого сольного концерту гурту “Один в каное”, детальніше про подію можна дізнатися за посиланням https://cv.suspilne.media/articles/1918