Міністр інфраструктури України Володимир Омелян у ефірі UA: БУКОВИНА

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян у ефірі UA: БУКОВИНА

18 бер. 2019

Сьогодні, 18 березня о 18:00 на платформах UA: БУКОВИНА дивіться проект “Тема Дня” з міністром інфраструктури України Володимиром Омеляном.

“Питань по транспортній логістиці у Чернівецькій області виникає багато, адже є проблеми з аеропортом, залізничним сполученням, дорогами і особливо з мостами у с. Розтоки, с. Маршинці та у м. Сторожинець, які досі залишаються недобудованими. Наші журналісти поспілкувалися з міністром інфраструктури України Володимиром Омеляном і вже сьогодні у ефірі UA: Буковина глядачі зможуть дізнатися свіжу інформацію у сфері транспортного забезпечення у нашій області”, — Максим Волошин, продюсер Суспільного на Буковині.

Про що спілкувались із міністром розповідає Ярина Боринець, ведуча програми Тема дня: “З Володимиром Омеляном ми спілкувалися про чернівецьку залізницю та аеропорт, два важливі транспортні вузли області. Не оминули увагою також дороги і мости на Буковині – деякі з них чекають ремонту вже більше 10 років. Міністр сказав, що у цьому році жителі Маршинців, Сторожинця та Розтоків зможуть користуватися мостами. Більше про плани міністерства інфраструктури на Чернівецьку область можна побачити у програмі "Тема дня", сьогодні о 18:00”.

Переглянути програму можна о 18:00 на телеканалі UA: БУКОВИНА або на сторінках філії Facebook та Youtube.

Нагадуємо, що на офіційному сайті Суспільного мовника Буковини доступний ефір телеканалу, який можна переглядати на комп’ютері та інших гаджетах.